valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Teambuilding met Roofvogels

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Bedrijfsuitje Teambuilding met Roofvogels

Tijdens deze teambuilding wordt de verbinding gelegd tussen de het natuurlijk gedrag van de roofvogels en het natuurlijke gedrag van u en uw collega’s. U leert denken en praten vanuit de ontvanger van de boodschap, structuur aan te brengen in de communicatie en de kwaliteit van de informatieoverdracht te verbeteren. De valkeniers zullen met hun vogels vaste patronen in gedrag en / of denken proberen te doorbreken. Tijdens een teambuilding maakt u op een
ontspannen manier kennis met de valkerij en spelen onder andere de volgende elementen een belangrijke rol; communicatie, leiding geven, creativiteit, inventiviteit, inschattingsvermogen.

Programma:

Spiegelen:
Aan het begin van de Teambuilding kiezen de deelnemers de roofvogel waarvan men meent dat die bij hem of haar past. Hier wordt ook gelijk het verschil de deelnemers duidelijk: waarom kiest de een voor een grote, gevaarlijk uitziende Arend en kiest de ander voor een lieflijke uil? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?

Communicatie:
De groep wordt gesplitst en per groep wordt een leider gekozen. Deze leiders krijgen instructies over de valkerij technieken. Het is de taak van de leider om dit aan de rest van de groep door te spelen. Dus afhankelijk van de wijze van samenwerken en communiceren zullen de deelnemers meer of minder succesvol zijn in het aansturen van de roofvogels. De groepen komen vervolgens weer bijeen maar om de taken te kunnen uitvoeren moeten ze eerst elkaars informatie aanvullen.

Leiderschap en grenzen verleggen:
Ook tijdens het ontwikkelen van leiderschap en communicatie zijn kleinere groepjes vereist, dus worden de deelnemers weer opgesplitst. Hierbij wordt ook weer een leider uit elke groep aangewezen. Hier wordt duidelijk hoeveel vertrouwen de deelnemers hebben in hun leider. Staan de deelnemers het toe dat een supersnelle havik tussen hun benen door vliegt terwijl ze geblinddoekt zijn en door de leider worden aangestuurd. Of kiezen ze voor veiligheid, zijn ze risico mijdend? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider? Lukt het de leider om eventuele weerstand bij mensen weg te nemen? Vertrouwen de mensen op hun leider? Er kunnen meerdere mensen aan bod komen om als leider te fungeren. Hier wordt je uitgenodigd om op een speelse manier je persoonlijke grenzen te verleggen. Slechts door juist leidinggeven, creativiteit en inzicht zullen de roofvogel genegen zijn met de groep samen te werken.

Doelgroep
Iedereen die op spannende wijze zijn communicatieve en leiderschap vaardigheden wil verbeteren.

Programma en Locatie
Het programma duurt ongeveer 2 uur maar kan naar wens ook wat korter of iets langer. We vinden het van belang dat de deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken. Indien gewenst kan er een pauze ingelast worden of kunnen er meerdere groepen achter elkaar deze Teambuilding beleven. Het programma kan zowel plaats vinden op de Roofvogelboerderij of elders in het land. We helpen u graag met zoeken naar een geschikte locatie indien gewenst.
Wilt u weten welke voorwaarden wij aan een locatie stellen, klik dan hier

Tarieven

Teambuilding op Roofvogelboerderij, inclusief koffie, thee fris en iets lekkers. Eventueel aan te vullen met lunch, buffet of BBQ (prijzen op aanvraag):

Weekdagen: 0 - 20 personen € 500,- excl. BTW
Weekend: 0 - 20 personen € 650,- excl. BTW

Overnachten ? Naast de Roofvogelboerderij ligt Hoeve Cornelia een B&B gelegen in natuurgebied de Groenzoom.

Teambuilding op locatie:
Weekdagen: 0 - 20 personen € 600,- excl. BTW
Weekend: 0 - 20 personen € 750,- excl. BTW

Reiskosten: 0,30 per km, eerste totale 100 km vrij

Meer personen of meerdere workshops achter elkaar ? Wij maken graag vrijbijvend een offerte! Contact: info@roofvogelboerderij.nl

WKR regeling: 100% aftrekbaar
Goed om te weten: de workshop “Teambuilding met Roofvogels” valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk